Changing units of measurement from metric to imperial

iosd mark 2 and iosd mini chat / help

Moderators: 1275mini, Richard

Changing units of measurement from metric to imperial

Postby islandflyer » Mon Aug 04, 2014 3:32 am

Would anyone here know how to change the units of measurement in the iOSD mini from metric to imperial? Is it even possible? Thanks in advance for your help.
islandflyer
 
Posts: 18
Joined: Mon Apr 21, 2014 5:40 am

Re: Changing units of measurement from metric to imperial

Postby justynr » Sat Aug 16, 2014 8:34 pm

I believe you can do it using the OSD assistant found on the DJI website.
justynr
 
Posts: 3
Joined: Thu Aug 14, 2014 5:37 am

Re: Changing units of measurement from metric to imperial

Postby John2905 » Sun Aug 17, 2014 10:05 am

I asked some months back and was advised it was not possible.
John
John2905
 
Posts: 79
Joined: Fri Mar 01, 2013 5:02 pm
Location: Hertfordshire

Re: Changing units of measurement from metric to imperial

Postby djinoobie77 » Sun Nov 02, 2014 9:55 am

John2905 wrote:I asked some months back and was advised it was not possible.
John


OMFG, are you actually telling me DJI replied to you????!!!
djinoobie77
 
Posts: 295
Joined: Mon Jun 02, 2014 4:13 pm

Re: Changing units of measurement from metric to imperial

Postby p fandango » Sun Nov 02, 2014 10:31 am

just opened up my iosd assistant, & theirs no sign of an imperial/metric tick box to change anything
p fandango
 
Posts: 221
Joined: Fri Jul 04, 2014 11:11 am

Re: Changing units of measurement from metric to imperial

Postby rstekeur » Fri Jul 22, 2016 6:10 pm

There isn't anyway to change the mini or mark II to imperial. That's been one of my biggest complaints, that and no rssi. It would be that hard to do with a firmware update.
rstekeur
 
Posts: 1
Joined: Sat Dec 20, 2014 1:14 am


Return to IOSD MARK II & IOSD Mini

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron